Can Carranca, Martorelles.

Brullet enginyeria a  realitzat el projecte executiu d’instal·lacions del edifici polivalent de Can Carranca, a Martorelles. Edifici pensat amb els estàndard de edifici de consum quasi nul (NZEB). Les obres ja han començat  i l’ estructura ja esta muntada

Brullet enginyeria durant l’ execució de l’ obra esta  donant suport  a la direcció facultativa.

El nou equipament tindrà una superfície construïda de 1.514 m2 i la seva estructura estarà formada per pilars i jàsseres d’acer amb uns murs de formigó armat acolorit pel que fa la contenció de terres. La coberta serà verda amb recorreguts transitables a través d’una terrassa que anirà de l’aparcament fins a la Masia. 

Pel que fa a la seva distribució, la planta baixa constarà d’una sala central de 506 m2 de mides similars a l’actual Envelat amb capacitat per a 920 persones entre pista i grades. També comptarà amb un escenari permanent,  dues àrees de lavabos, un bar-restaurant; sales pel material municipal, set magatzems per a les entitats i dos vestidors. 

La primera planta, amb una superfície de 190 m2, funcionarà com a hotel d’entitats amb dues sales de reunions, una aula de música insonoritzada i vuit despatxos per a les entitats. 

Pel que fa la climatització, serà un sistema híbrid amb bomba de calor i gas natural, i s’ha reservat l’espai en una sala per una central de biomassa que, en un futur, podria instal•lar-se per proveir no només al nou edifici, sinó també a la resta d’equipaments de Carrencà, així com un sistema de tubs canadencs.  El Centre Polivalent de Carrencà comptarà també amb un camp solar de 75m2,  llumeneres de baix consum i s’instal•laran equips de domòtica per a la gestió d’espais.